Hanya Dengan 1 Klik Sahaja!!!

UiTM Di Hatiku ^^,


Friday, 2 September 2011

Segmen-meh cnie kasi pecah buah pinggang^^,

Assalamualaikum Blogie AMCT..
cmner rayer korng? ade "happy" x? or instead?

Kalu korang bce tjuk, ape yg korang pkirkan? 
Aq raselar korang nie dkalangan crdik pndai kan, dah tentu2 korang thu ape yg aq mksudkan..

Lawak nie.. lawak BUATciplak sendiri.. huhu, xde keja..

Tajuk die Lelaki Hensem VS Lelaki tak Hensem



Kalau lelaki handsome pendiam
Perempuan akan cakap: woow, cool gila...
kalau lelaki tak handsome pendiam
Perempuan akan cakap: eh perasan bagus...

kalau lelaki handsome berbuat jahat
Perempuan akan kata: nobody's perfect
kalau lelaki tak handsome berbuat jahat
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia...

kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: sepadan sangat...
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik
perempuan akan kata: mesti kena bomoh perempuan itu!

kalau lelaki handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya)...

kalau lelaki handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang
perempuan akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

kalau lelaki handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam
kalau lelaki tak handsome bawa BMW
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

kalau lelaki handsome tak mahu bergambar
perempuan akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ya?...

kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang begitu....

kalau lelaki handsome bersedih hati
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on
kalau lelaki tak handsome bersedih hati
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bukan ni? 

p/s: kepada lelaki yang tersedar dri tu xhensem, jgan "tacing" plak ngn entry nieh.. skadar hburan semata2.. tiade kaitan ngn yang hidup atau mati.. Peace Yo!

4 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

kalau lelaki hensem perangai die teruk buat ape wak?? hensem jek. x bawak ke mana sayang oii...

jap2.. mana awak copy paste benda nie?? huhu..

ank mak siti said...

buat bodoh jah lar..
ha.. nie link die..
http://1001rahsiadiri.blogspot.com/2008/06/lawak-lelaki-hansome-vs-lelaki-tak.html

Noor Adibah Binti A.Latif said...

Pon!! Ponn!!!! sana2! Cik Panda nak lalu.. bgi red carpet cikit leh ke?? huhu.. Selamat Pagi ANMCT!


>>> buat bodoh ehh.. hentam je laa labu..
siap bgi link die ehhh.. huhu.. awak2..

cik wanie Lovela (CWL) said...

lalalu salam kenal