Hanya Dengan 1 Klik Sahaja!!!

UiTM Di Hatiku ^^,


Saturday, 18 June 2011

TruK kah?

Bismillah( dengan nama Allah )
Assalamualaikum  para pembace..
da lame an xbkcimpung ngan korang.. korang still bkk ag ke x blog nie.. msti x an.. xpe2, mgkin salah aq gak, cos da lame xupdate entry2 bru kt lam blog.. maap yerk.. aq xde idea ar nak msukn entry bgos2.. xmcm org2 tuh, mcm2 idea mncurah.. xkering2 kringat diorng.. aq rse mgkin ngan skap mlas aq kot korng da xlyn blog nie..
an3?? da brabuk dah.. xpa lar.. yg sudi 2.. mekacih byak2 lar.. aq doakn korng, moge kebhgiaan hdup dunia akhirat akn snantiase trpahat dlm dri korng..xpa3.. nie pyer cter.. korng laAYYyyyaaaaannn!!
HEhehehe!! 

Cerite 5+5 = 11 !! ?

Epy murid tahun 2 yang agak lembab dan suka menyendiri. Cikgu yang paling dia takut ialah Cikgu Kumar, guru matematik sekolahnya. Dengar suara Sir Kumar menengkig rasa nak terkencing. Suatu hari Sir Kumar memulakan kelas dengan menguji kecekapan congak anak muridnya. Semua murid berdiri dan kalau tak dapat jawab, berdiri atas kerusi. Semua murid mesti jawab spontan.. tak boleh kira..
Bila tiba giliran Epy, Sir Kumar menengking 5 + 5 berapa? Cepat!!!!!. Epy cuba mengira secara sorok. Dia memasukkan kedua-dua tangannya dalam poket seluar. Bergerak-gerak seluarnya kerana menghitung… rasa nak terkencing pun ada sebab takut… Sir Kumar senyum melihat telatah Epy. Cepat Epy.. 5 + 5 berapa.. 11 cikgu…
Sir Kumar senggih sambil keluar kelas… 

HAhahaha!! lawak x? tau x, lawak nie tlah dgune pkai kat mane? HEhehe, cm pnah dgr jah, tpi kat mana? HAhaha.. pndai la lu olang ciplak ini pyer lawak..

ape2 pown.. laaayYyaaannn!! korang mmg sporting.. WEeee^^,..
happy ar ngan korang.. Thanks u all.. daaa.. c u next citer.. :))







2 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

ehehe. sengal awak. cakap je lah xde idea nak buat lawak.. ;))

ape daaaa~ xpe2.. kita tolong gelak ekk. gelak kita ikhlas tau.. huhuhu ^^,

ank mak siti said...

Hahahahaha..