Hanya Dengan 1 Klik Sahaja!!!

UiTM Di Hatiku ^^,


Sunday, 15 April 2012

Perkongsian Bersama :"DIET RASULULLAH"

Assalamualaikum :D


p/s : beramallah dengan sebenar2 amalan.. tq..

9 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

kita sedang dalam proses berdiet nieh. hehe. tenkiu ye AMCT <3

p/s: alamak.. koktel tu mama selalu jugak buat. errrr, tak boleh makan lah eh?

Shazwina said...

First time tengok diet yang "jangan sesekali makan malam" wah best ni. hihi :D

ank mak siti said...

awak: diet jgn smpai ssahkan dri da lar ea awk.. hehe, koktel tuh favret kte jgak.. ingt ritu time p sungai pisang ade wat dinner mkn koktel.. stu pinggan kte sorang.. byk kot.. haha, da lari sgt dah tuh..

ank mak siti said...

shazwani:ops sory.. bkn xsuh mkn mlm, tp die suh jgn tgal makan malam tuh.. klu x pendek umor.. haha, tu ape yg die kate lar.. btw, thanks :)

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe.. awak, aritu awak makan koktel erhh?? amboii.. banyak jugak tuu..
tapi takpe kot wak kalau nak makan.. nanti kita buat banyak2 ehh koktel utk awak nnti..

Bahrain said...

satu perkongsian yang baikk
maknanya yogurt pun x digalakkan minum la..
lagipun mestii ada sebabkan..

Nurrul Hazieqah ツ said...

ini mesti diikut...
nice sharing dear :)

ank mak siti said...

bahrain: thanks.. yogurt boleh, tpi jgn amalkan selalu yerk.. klu nak makan boleyh, kena lar rajin2 exercise, supaya maitain sihat.. :D

ank mak siti said...

nurul hazieqah: orite.. tq.. amalkan okeyh.. moga2 sejahtera larh tubuh badan.. :D