Hanya Dengan 1 Klik Sahaja!!!

UiTM Di Hatiku ^^,


Tuesday, 10 April 2012

WELCOME again..

Assalamualaikum

Ape yg saya ingin ucapkan adalah "Ahlan Wasahlan" ke Blog.. ucapan yg dituju khas buat diri sndiri, sdah lame saya tdak mengupdate blog ini namun ini adelah permulaan ENTRY bg saye meneruskan dgn entry yg strusnya.. 

Wah3!! da 3bulan lbih saya xsntuh blog nie.. terasa macam baru mengenali blog, almaklumlah da lme tgal kan.. huhuhuhu, minta maaf banyak2 kepada siapa yang setia dgn blog ini.. oleh kerana sebelum ini, saya terasa berat untuk melayari ke blog, hanya dengan facebook semata2 maka inilah faktor kenapa blog sentiasa dalam keadaan yang sama tanpa ada pembaharuan.. 

Mungkin selepas nie anda semua akan temui dengan pelbagai artiikel2 yang mungkin lbih mnarik di hati.. InsyaAllah, dengan Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal kepada Allah blog ini akan senantiasa di up-to-date.. 

Sayang anda semua blogie tercinta.. 

4 comments:

Noor Adibah Binti A.Latif said...

hehe. dah lama tak update blog eh awak..

# sayang bloggie jngn lebih tau dari kite..

ank mak siti said...

da lame sangat.. bper bulan larh, nie bru nk merajinkn diri.. hehe, xlbih pown awak.. kte takut awk tu jah.. :)

Cik Tetra said...

selamat kembali ke alam blog! hew hew hew...

#ibah..aikkk dengan blogie pon nak jeles ke huh? cehhh..hahaha :P

Noor Adibah Binti A.Latif said...

awak takut kan kite kenapa ??

alaaa... waeda. hehe. kite gurau jee laa.